09-07-2016 - Terrasdamtoernooi 2016 - Zaterdag 27 augustus word het nieuwe seizoen weer afgetrapt met het altijd gezellige terrasdamtoernooi in Genk. Vorig jaar eindigde Kenny le Roy nipt voor Jitse Slump op de eerste plek.Olga Kamychleeva wist toen beslag te leggen op de derde plaats.

Ook dit seizoen hoopt de organisatie weer op  een grote gezellige groep dammers uit Belgie en Nederland en wellicht dat deze keer ook Duitsland of Frankrijk één of meerdere vertegenwoordigers sturen. Het belangrijkste is echter een gezellige middag met spannende partijtjes.Het toernooi is ook geschikt voor beginnende jeugd en huisdammers.

Het toernooi vindt, net als vorig jaar, plaats onder aan de trap in 'Shopping 1' van het Genkse winkelcentrum. In de directe omgeving zijn voldoende horecagelegenheden om uw dorst te lessen en de inwendige mens te sterken.

Naast het sportief strijden om een hoge eindklassering door de deelnemers,  zullen vrijwilligers van damclub Genk de damsport promoten door passerend winkelpubliek uit te nodigen om een 'potje te schuiven'. Bij genoeg interesse zal er naast het reguliere toernooi ook een huisdamtoernooitje georganiseerd worden waar voorbijgangers aan kunnen deelnemen.  Omstreeks 18:00 uur hoopt men het programma af te werken en over te gaan tot de prijsuitreiking. ( Er zal voor iedereen een prijsje zijn!!)

Alle gegevens op een rij:
- Datum:  Zaterdag 27 augustus
- Tijd: 12:30 tot 18:00
- Adres: Rootenstraat 8, 3600 Genk
- Locatie: Plein onder de trap in Shopping 1
- Adres: Rootenstraat 8, 3600 Genk
- Kosten: € 5,00 per deelnemer.
- Inschrijving: Voor 23 augustus ( i.v.m. kopen van prijsjes)
- Bij wie: Damclub Genk, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
            Eddy Janssen, e-mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (gsm0032/(0)497/38.52.79) 
           Johan Evens, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (gsm:0032/(0)472/51.83.95)