Afdrukken

De Pupillen

Melvin 2019webVanaf 29 april gaan Melvin en Darja strijden om de nationale titel bij respectievelijk de pupillen en de junioren meisjes. Melvin zal in Den Haag acht ronden gaan spelen tegen nogal wat tegenstanders uit het hele land. Hieronder de groep pupillen die net als Melvin zullen proberen de titel in de wacht te slepen.

Het belooft een spannende week te worden, waarbij er naast de nationale titel ook plaatsing voor de Europese en Wereld Kampioenschappen op het spel staat.

De Junioren meisjes

Darja Koullen 2017webDarja zal niet zo heel ver hoeven te gaan. Vanaf maandag zal zij in Wageningen om de titel gaan strijden samen met nog een vijftal leeftijdgenoten. Verontrustend is dat dit aanmerkelijk minder is dan het aantal tegenstanders die samen met Melvin om de titel gaan spelen. Neemt niet weg dat de taak die Darja te wachten staat daarom zeker niet eenvoudiger is !

Net als bij de pupillen strijden de meisjes niet alleen om de nationale titel maar kunnen er ook tickets voor het Europees Kampioenschap en het Wereld Kampioenschap worden verdiend. Het zal dus een bijzonder spannend toernooi gaan worden waarbij de dames om ieder puntje keihard moeten gaan spelen.

Wij daarentegen zullen gemoedelijk de verrichtingen vanuit de luie stoel gade gaan slaan ;-)

Darja en Melvin …..heeeel veeeel succes en..

Zet hem op !!!