19 01 2019 melvin 00109-03-2019- In Eindhoven heeft ons clubmaatje Melvin Koullen een meer dan uitstekende slag geslagen tijdens de halve finales voor het NK- Pupillen. Op drie locaties  in het land, Baarn, Hoogeveen en Eindhoven is gestart met het kampioenschap en in Eindhoven voert Melvin na de eerste dag ongeslagen de ranglijst aan in een deelnemersveld van 17 pupillen.

Inzet is een plekje in de finale die van 29 april tot 4 mei in Den Haag gespeeld wordt. Maar eerst moeten de halve finales gespeeld worden. Verdeeld over twee zaterdagen worden 7 ronden gespeeld waarvan de eerste vier ronden op 9 maart gespeeld werden. In de eerste ronde trof Melvin Dimitry Shcherbatyuk en scoorde meteen de eerste twee punten. Ook de tweede tegenstander, Alexandra Novikova, werd met een kluitje in het riet gestuurd.

Na de pauze volgenden nog twee ronden en ook Tanya- Marie Cnossen en Oleksandra Chumachenko slaagden er niet in Melvin op een foutje te betrappen waardoor na vier ronden Melvin de ranglijst aanvoert met 8 punten op de voet gevolgd door Daria Shulepova met 7 punten.

Op zaterdag 23 maart worden de laatste drie ronden verspeeld en is deze Daria de eerste tegenstandster waar Melvin mee te maken krijgt. De kop is er af en over twee weken volgt de ontknoping. Ook voor de laatste drie ronden wensen we Melvin heel veel succes!!

05 03 2019 Clubavond web 001Toernooibase: HF NK Pupillen 2019 in Eindhoven

Programmaboekje HF NK Pupillen 2019