08-04-2016 – Tijdens de eerste gezamenlijke jaarvergadering van Eureka en DIOS is besloten dat beide verenigingen voortaan samen verder gaan als één vereniging. Al enkele jaren is er een intiem samenwerkingsverband en dit is zo goed bevallen dat een fusie de logische volgende stap is.

In de praktijk zal er niet zo heel veel veranderen. De clubavonden zullen beurtelings in Treebeek (Trefcentrum) en in Hoensbroek (de Weijenberg) plaatsvinden. De thuiswedstrijden van de Provinciale Clubcompetitie zullen in Treebeek gespeeld worden en de Nationale Clubcompetitie in Hoensbroek.

Na stemming is gebleken dat een meerderheid van de aanwezigen de voorkeur geeft aan de nieuwe verenigingsnaam “ DIOS/Eureka” , de zetel zal Heerlen blijven en het logo zal worden aangepast.

Met deze zet hopen we een positieve stap richting een mooie toekomst te zetten waarbij we ons nog meer proberen te profileren als een vereniging waar gezelligheid en vriendschap hand in hand gaan met sportieve prestaties. Jeugddammen zal nóg belangrijker worden en één van de speerpunten van de vereniging blijven.